Bedre pris for din brugte Volkswagen

Se hvordan du sikrer at din Volkswagen forbliver en Volkswagen, og hvordan du kan medvirke til at få den bedste pris, når du en gang skal skille dig af med den.

Selvom du ikke overvejer at skille dig af med din Volkswagen lige nu, kan det godt betale sig at være fremsynet. En af de ting, mange købere lægger vægt på, er at bilen er passet og plejet efter alle kunstens regler. Derfor er det en fordel, hvis du til sin tid kan dokumentere, at bilen altid er serviceret efter fabrikkens retningslinjer. Det kan du, hvis stemplerne i servicebogen er fra en autoriseret Volkswagen Servicepartner.

Specialuddannede teknikere, skræddersyet værktøj og nyeste viden

En Volkswagen er en højteknologik køremaskine med masser af teknik og elektronik, som i dagligdagen betyder ekstra komfort, bedre køreegenskaber og høj sikkerhed. Derfor efteruddanner vi vores mekanikere løbende med 3-4 årlige kurser, så de er opdateret med den seneste viden om netop din Volkswagen. 

Det gør dem i stand til at stille en præcis diagnose, hvis der opstår problemer med din bil. På vores værksted har vi alt det nødvendige specialværktøj til din Volkswagen, og vi benytter kun originale reservedele. Altsammen noget en køber vil lægge vægt på, når du en gang skal sælge din Volkswagen.

Opdatering og Vejhjælp

Når din bil er til service hos os, tjekker vi for en ordens skyld at den er 100% opdateret. Det sker via en online-forbindelse direkte til Volkswagens hovedkvarter. På den måde får du helt automatisk glæde af den nyeste udvikling af Volkswagens produkter, selvom din bil blev leveret for et stykke tid siden.

Skulle du imod forventning få problemer undervejs, er hjælpen lige ved hånden. Når du får serviceret din bil på hos os følger der nemlig gratis Volkswagen Vejhjælp med i købet, hvis din bil er fra 1997 eller derefter.

Når skaden er sket er det dig, der bestemmer

Hvis uheldet er ude og du får en skade på din Volkswagen, er det ikke ligegyldigt hvilket værksted du vælger. Selvom forsikringsselskabet anviser et billigere uautoriseret værksted, har du stadig ret til at vælge vores specialister.

Vores mekanikere er specialuddannede til at sikre bilens at fabriksgaranti fastholdes, at køreegenskaberne bevares og at der ikke opstår rustproblemer efter en skade. Selv et stenslag i forruden er det værd at besøge os for. Hvis der fx er indbygget antenne i ruden, er det vigtigt at den udskiftes med en original.