Elektrisk sommer i ID.3

Til sommer lander den elektriske ID.3 1ST, som bliver den første elbil, der er bygget på den nye MEB-platform.

Det betyder blandt andet, at batteriet er lagt i bunden af bilen, hvilket giver en længere rækkevidde men også en markant bedre køredynamik. 

ID.3 1ST modellerne er, som navnet også antyder, de første ID.3-modeller, der kommer til Danmark. De kommer i et begrænset antal og kan derudover fremhæves ved at have:

  • 58 kWh batteri med en rækkevidde på op til 420 km*
  • power opgradering, så de accelererer ca. 2 sek. Hurtigere** og dermed opnår en gennemsnitlig accelerationstid fra 0-100 km/t på 7,3 sek.
  • Unikke 1ST designdetaljer
  • 1 års gratis opladning med We Charge op til 2.000 kWh eller 600 €***
  • 1 års gratis opladning med Clever****

Vi du være ejer af en ID.3 1ST ?

Da antallet af 1ST modellerne, der kommer til Danmark, er begrænset, skal du skrive dig på venteliste. Vi inviterer løbende ind fra venteliste, hvorefter du mod et depositum på kr. 7.000,- kan sikre dig en af de unikke udstyrsvarianter. 

Du kan annullere din pre-booking helt frit frem til 14 dage før udlevering af din ID.3 1ST

Skriv på venteliste

 

* Forventet rækkevidde jf. kørselscyklusserne fra Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure (WLTP) på en rulleprøvestand (ikke en serieproduceret version). WLTP-rækkevidden for serieproducerede biler kan afvige afhængigt af bilens udstyr. Den faktiske rækkevidde opnået under reelle forhold varierer afhængigt af kørestilen, hastigheden, anvendelsen af komfortudstyr eller andet udstyr, udetemperaturen, antallet af personer i bilen/læs og terrænet.

** Sammenlignet med en tilsvarende ID.3 med et 58 kWh batteri uden poweropgradering

*** Som We Charge-kunde kan købere af den eksklusive specialmodel ID.3 1ST få fri og gratis adgang – i 1 år og fra dagen for adgangstilladelse og frem ved offentlige ladestationer med en maksimal kapacitet på 2.000 kWh eller 600 € (på grund af forskellige rabatsystemer), indtil en af de to værdier nås – til IONITY, som er vores high-performance opladningsnetværk og til alle ladestationer, som hører under We Charge-tjenesten. Det tilfører op til over 150.000 ekstra ladestationer over hele Europa. Man kan læse nærmere i betingelserne for brug af We Charge.