Nyheder

Følg med på vores nyhedsside. Vi opdaterer jævnligt med nyt - både fra Virum Motor Co., fra Volkswagen og fra verden omkring os. Du kan også følge os på Facebook og LinkedIn.

Træk vejret - vi sørger for frisk luft i bilen

Mindre brug af klimaanlægget i løbet af vinteren betyder, at bakterier og dårlige lugte kan sprede sig i bilen, når vejret bliver lunere i Danmark. Allergikere er særlig udsatte.

"En gave til storfamilien"

Sådan beskriver Bil Magasinet den nye Volkswagen Multivan i en frisk artikel, hvor de fortsætter: "Volkswagen Multivan plugin-hybrid har genial indretning, digital betjening og får stor rabat."

Eje, lease, leje?

Der er mange måder at blive ejer af en Volkswagen på. Her finder du tre eksempler på, hvordan det kan ske.

T-Roc. Crossover med SUV-ambitioner

En crossover er et godt mix af en SUV og en hatchback. Du får SUV’ens frihøjde, nemme indstigning og høje siddeposition kombineret med dynamiske køreegenskaber.

Den nye Taigo med kort leveringstid

Hvad betyder noget for dig, når du køber bil? Skal den være rummelig, skal den være praktisk, eller skal den ganske enkelt gøre dig glad, når du ser på den? Den dér lille wow-oplevelse hver morgen.

Videogennemgang af Volkswagen ID.Buzz og ID.Buzz Cargo

Volkswagens pressechef Thomas Hjortshøj fortæller her om det fascinerende design, de praktiske egenskaber, innovative teknologiske løsninger og den elektriske drivlinje, som giver masser af køreglæde.

Spar på de dyre dråber

Brændstofprisernes himmelflugt har fået de fleste af os til at kigge forbløffet på tankstationernes prisskilte. Her er en række tips til, hvordan du kan spare på dråberne.

Bestil den nye T-Roc med hurtig levering

Nem indstigning, høj siddeposition og godt udsyn – det er der ikke ændret ved. Men ellers har T-Roc fået en gennemgribende opdatering med et nyt interiør i høj kvalitet.