ID.-familien. Elbiler bygget fra bunden

Volkswagen har en hel familie af elbiler, så du og din familie kan få præcis den elbil, I drømmer om. Lige fra den kompakte ID.3 til ID.4, ID.5 og de store modeller ID. Buzz og ID.7.

De er alle bygget på samme platform, så uanset hvilken model du vælger, får du komfortabel kørsel, intuitiv betjening og løbende softwareopdateringer. ID. familien er til alle - uanset hvilken størrelse din familie har. En elbil skal nemlig være tilgængelig uanset behov. 

Udelukkende til elbiler

Det er nemt at se, at Volkswagens nye generation af elbiler deler DNA i designet. Men de er faktisk også meget ens bag de flotte linjer. ID.3, ID.4, ID.5, ID. 7 og ID. Buzz har nemlig samme teknologiske platform. Hvor elbilerne e-up! og e-Golf er baseret på biler med forbrændingsmotor, er MEB-platformen udelukkende udviklet til elbiler. 

Både til små og store biler

ID.-familien er bogstaveligt talt bygget fra bunden: Det store batteri er under gulvet, så der er maksimal plads i kabinen, elmotoren sidder direkte på akslen, og al elektronik er smart integreret, så det bl.a. er muligt at opdatere software over-the-air.

9f6eebec-870a-4cf4-a4e8-92527c193290_638125694235789628.jpg

Og ikke mindst er den modulopbyggede platform fleksibel, så den kan anvendes til både små og store elbiler. 

Se fordelene ved MEB platformen

Volkswagens elektriske fremtid - følg med her

Er du helt elektrisk efter at vide, hvad fremtiden bringer for Volkswagens elbiler? Med Volkswagens nyhedsbrev 'Elektrisk fremtid' kan du følge med i alle skridt på vejen mod fremtidens elbiler. Bliv klogere på elbiler, læs om nyheder og innovationer fra Volkswagen og dyk ned i teknologien sammen med os.

Tilmeld nyhedsbrevet

Kontakt os